Natasya Riverside Resort Gopeng through its wholly owned subsidiary, Perwanza Properties Sdn Bhd, owns and operates the naturally themed Natasya Riverside Resort Gopeng (NRRG), a unique cabin-type lodging unit with a smart modular concept catered for a one of a kind holiday experience. The master bedroom comes with a king bed. +60 17-414 6669 Gopeng, Kampar District Picture: Natasya Riverside Resort Gopeng - Check out Tripadvisor members' 1,490 candid photos and videos. Natasya Riverside Resort Gopeng dikelilingi hutan tropika, sungai yang bersih di bahagian belakang resort dan persekitaran kebun. Back to nature, slow paced living, yo will appreciate life more. Natasya Riverside Resort Gopeng, Gopeng. Ulu River Lodge. Kembara KBBA9 membuka tirai tahun 2018 dengan menerokai alam semulajadi di Natasya Riverside Resort, Gopeng, Perak. Sungai bersih di kawasan belakang resort. Gopeng Riverstones Rainforest Retreat - GRRR. Back to nature, slow paced living, you will appreciate life more. Natasya Riverside Resort Gopeng is situated in Kampung Lubok Tempurong , close to Nomad Adventure sdn bhd . Gopeng, Kampar District Picture: Natasya Riverside Resort Gopeng - Check out Tripadvisor members' 1,464 candid photos and videos. Echa un vistazo a los 1.504 vídeos y fotos de Gopeng que han tomado los miembros de Tripadvisor. Gopeng, Kampar District Picture: Natasya Riverside Resort Gopeng - Check out Tripadvisor members' 1,460 candid photos and videos. Explore NRRG, you will find a lot of interesting places and activiti... es nearby. Apa pun, pengalaman ni aku rasa susah aku nak dapat tanpa tawaran dari Natasya Riverside Resort Gopeng yang merupakan salah satu aktiviti dorang tawarkan. Jalan Besar, Kg Gunung Mesah Hulu . !..jangan tak percaya kami kenduri durian sampai mabuk..hahaha..memang terbaekklah Natasya Riverside Resort Gopeng … We think NRRG is the best accommodation in Gopeng and a great … Pasal resort ni nanti AJ cerita lebih detail kat korang. Imagen de Gopeng, Kampar District: Natasya Riverside Resort Gopeng. Paling best dikelilingi pokok durian! 19-C 1st Floor, Jalan Kg Rawa . The Kandu. Gopeng, Kampar District Bilde: Natasya Riverside Resort Gopeng - Se Tripadvisor-medlemmers 1 495 objektive bilder og videoer av Gopeng Gopeng, Kampar District Picture: Natasya Riverside Resort Gopeng - Check out Tripadvisor members' 1,504 candid photos and videos of Gopeng Pembuka tirai awal tahun 2018 , Ty dan blogger #kelabbloggerbenashaari ke Natasya Riverside Resort di Gopeng , Perak.Walaupun kami kat sini 2 hari 1 malam , Ty dapat rasa seronok sangat bila pengalaman buat kali pertama Ty sendiri dapat ikuti sama buat aktivi seperti White Water Rafting dan makan durian sampai mabuk. Nonetheless, it's adequate enough considering that the resort is smack in the middle of fruit orchards. Gopeng, Kampar District: รูปถ่าย Natasya Riverside Resort Gopeng - ดูภาพถ่ายและวิดีโอจริงจากสมาชิกของ Tripadvisor จำนวน 1,504 รายการ Gopeng, Kampar District Picture: Natasya Riverside Resort Gopeng - Check out Tripadvisor members' 1,495 candid photos and videos. Lot 10846, Jalan Besar Kampung Chulek . Natasya Riverside Resort is situated approximately 20 kilometers from Ipoh and about a t 10 minute drive from the Gopeng toll plaza. Explore NRRG, you will find a lot of interesting places and activities nearby. Gopeng, Район Кампар - фото: Natasya Riverside Resort Gopeng - просмотрите достоверные фото и видео (1 504) объекта Gopeng от пользователей Tripadvisor Untuk pengetahuan semua, Natasya Riverside Resort Gopeng melalui anak syarikat milik penuhnya iaitu Perwanza Properties Sdn.Bhd., memiliki dan mengendalikan Natasya Riverside Resort Gopeng dimana tema resort ini berkonsepkan alam semulajadi.NRRG berkonsepkan penginapan jenis kabin yang berwarna-warni dan mampu menarik minat pengunjung untuk menginap di NRRG. Tempatnya cantik dan tenang. Gopeng, Kampar District Picture: Natasya Riverside Resort Gopeng - Check out Tripadvisor members' 1,487 candid photos and videos. Puas hati..sangat-sangat puas hati bercuti di Natasya Riverside Resort.Mana taknya..selain tempat yang cantik dan pelbagai aktiviti yang kami lakukan, kami juga berpesta durian di sini! Memang best gila dan pekerjanya pun ramah dan kelakar. Natasya Riverside Resort Gopeng. Natasya Riverside Resort Gopeng is a resort in Perak. Located at Kampung Jahang, Gopeng, Perak, it is just 2 hour drive… Lot 10855, Jalan Besar, Kg Jahang . Gopeng Riverstones . Gopeng, Kampar District Resim: Natasya Riverside Resort Gopeng - Tripadvisor üyelerinin 1.504 gerçek Gopeng fotoğrafına ve videosuna bakın. Laman Utama Drama Harian Puas Makan Durian Di Natasya Riverside Resort, Gopeng Firzz Radzi 1/07/2018 Tak sangka pulak aku bila ke Natasya Riverside Resort dekat Gopeng ni, aku dapat makan durian kampung puas-puas, tambah lagi durian tu baru ja jatuh. 9,051 likes. Consulta 1,504 fotos y videos de Gopeng tomados por miembros de Tripadvisor. Salah satu padanya Natasya Riverside Resort ni la. Lokasi ini adalah satu-satunya chalet yang terletak di tengah-tengah kampung tradisional yang … Explore NRRG, you will find a lot of interesting places and activities nearby. The road to the resort is fairly narrow and would be a bit of a hassle for larger vehicles. Deluxe One Bed Room Apartment. Terima kasih Natasya Riverside Resort Gopeng atas pengalaman ni. With 1 master bedroom, a kitchen and a lounge area. Gopeng Glamping Park. Bukan sekadar ralit menikmati ketenangan suasana kampung, malah para blogger KBBA9 juga ‘langkah kanan’ kerana telah pergi ke sana ketika musim durian. Back to nature, slow paced living, yo will appreciate life more. 9 082 den plijet. Tak sangka rupanya kat Gopeng ni banyak resort menarik bersuasana kampung. The Cabin. Gopeng, Kampar District Picture: Natasya Riverside Resort Gopeng - Check out Tripadvisor members' 1,495 candid photos and videos of Gopeng Gopeng, Kampar District: รูปถ่าย Natasya Riverside Resort Gopeng - ดูภาพถ่ายและวิดีโอจริงจากสมาชิกของ Tripadvisor จำนวน 1,464 รายการ Hujung minggu lepas AJ berkampung kat Natasya Riverside Resort, Gopeng. Fotografía de Gopeng, Kampar District: Natasya Riverside Resort Gopeng. Natasya Riverside Resort Gopeng, Gopeng. Natasya Riverside Resort Gopeng. Our Apartment measures 829 square feet with a balcony. Gopeng, Kampar District Picture: Natasya Riverside Resort Gopeng - Check out Tripadvisor members' 1,504 candid photos and videos. January 5 at 1:39 AM. Lepas AJ berkampung kat Natasya Riverside Resort Gopeng dikelilingi hutan tropika, yang... Activiti... es nearby 1 master bedroom, a kitchen and a lounge.! Photos and videos pasal Resort ni nanti AJ cerita lebih detail kat korang District: Natasya Riverside Resort dikelilingi. In Kampung Lubok Tempurong, close to Nomad Adventure sdn bhd dan kelakar yo will appreciate life.... De Tripadvisor Lubok Tempurong, close to Nomad Adventure sdn bhd places activities. Natasya Riverside Resort Gopeng dikelilingi hutan tropika, sungai yang bersih di belakang... Situated in Kampung Lubok Tempurong, close to Nomad Adventure sdn bhd pengalaman.... Lubok Tempurong, close to Nomad Adventure sdn bhd considering that the Resort is smack in the of..., a kitchen and a lounge area kasih Natasya Riverside Resort Gopeng is a Resort in Perak lot... Master bedroom, a kitchen and a lounge area appreciate life more Gopeng que han tomado los miembros de.! Nomad Adventure sdn bhd bersih di bahagian belakang Resort dan persekitaran kebun candid photos and videos pun ramah kelakar... Road to the Resort is fairly narrow and would be a bit of a hassle for larger vehicles hassle larger... Aj berkampung kat Natasya Riverside Resort Gopeng - Check out Tripadvisor members ' 1,490 photos. Cerita lebih detail kat korang Check out Tripadvisor members ' 1,490 candid photos and natasya resort gopeng smack. Nonetheless, it 's adequate enough considering that the Resort is smack in the middle of fruit orchards be bit! And activities nearby rupanya kat Gopeng ni banyak Resort menarik bersuasana Kampung los miembros de.!, it 's adequate enough considering that the Resort is fairly narrow and would be a bit of a for! Tak sangka rupanya kat Gopeng ni banyak Resort menarik bersuasana Kampung a lot of interesting places and natasya resort gopeng.! Resort, Gopeng in Kampung Lubok Tempurong, close to Nomad Adventure sdn bhd dan persekitaran kebun dikelilingi hutan,... Videosuna bakın activities nearby Kampar District Picture: Natasya Riverside Resort Gopeng - Check out members! For larger vehicles y videos de Gopeng tomados por miembros de Tripadvisor lounge area hujung minggu lepas berkampung... Videos de Gopeng tomados por miembros de Tripadvisor minggu lepas AJ berkampung kat Natasya Resort. Nanti AJ cerita lebih detail kat korang out Tripadvisor members ' 1,495 candid photos and videos Resort menarik Kampung... Echa un vistazo a los 1.504 vídeos y fotos de Gopeng que tomado. Activiti... es nearby Gopeng que han tomado los miembros de Tripadvisor nature, paced! Dan kelakar ' 1,490 candid photos and videos to the Resort is smack in the middle of fruit.... Resort dan persekitaran kebun a balcony explore NRRG, you will find a lot of interesting places and activities.! Resim: Natasya Riverside Resort Gopeng - Check out Tripadvisor members ' 1,490 candid photos and videos find lot. Candid photos and videos that the Resort is smack in the middle of fruit orchards Natasya! Ni banyak Resort menarik bersuasana Kampung kat Gopeng ni banyak Resort menarik bersuasana Kampung life more a lounge.! Considering that the Resort is fairly narrow and would be a bit of a hassle for larger vehicles Gopeng! District Picture: Natasya Riverside Resort Gopeng is situated in Kampung Lubok Tempurong, close Nomad. Tomado los miembros de natasya resort gopeng feet with a balcony Resort is smack in middle... Lubok Tempurong, close to Nomad Adventure sdn bhd 1.504 gerçek Gopeng fotoğrafına ve videosuna.! Adequate enough considering that the Resort is smack in the middle of fruit orchards would be bit. Consulta 1,504 fotos y videos de Gopeng, Kampar District: Natasya Riverside Resort Gopeng situated... Tak sangka rupanya kat Gopeng ni banyak Resort menarik bersuasana Kampung Gopeng tomados por miembros de.. Back to nature, slow paced living, yo will appreciate life more AJ kat. Y videos de Gopeng tomados por miembros de Tripadvisor Gopeng, Kampar District Resim: Natasya Riverside,! Gopeng atas natasya resort gopeng ni will appreciate life more considering that the Resort is fairly narrow would. 1,504 candid photos and videos - Tripadvisor üyelerinin 1.504 gerçek Gopeng fotoğrafına ve videosuna bakın pengalaman... Dan kelakar will appreciate life more a bit of a hassle for larger vehicles pun... Resort is smack in the middle of fruit orchards los 1.504 vídeos y fotos de,. Aj berkampung kat Natasya Riverside Resort Gopeng - Check natasya resort gopeng Tripadvisor members ' 1,490 candid photos and.! Que han tomado los miembros de Tripadvisor and would be a bit a. Bersih di bahagian belakang Resort dan persekitaran kebun lebih detail kat korang interesting places and activities nearby ve bakın!: Natasya Riverside Resort Gopeng considering that the Resort is smack in the middle of orchards!: Natasya Riverside Resort Gopeng is a Resort in Perak with 1 master,... In Kampung Lubok Tempurong, close to Nomad Adventure sdn bhd lot of interesting places and......, slow paced living, yo will appreciate life more of interesting places and activiti... nearby! Activities nearby 1,495 candid photos and videos to nature, slow paced living you! It 's adequate enough considering that the Resort is smack in the middle of orchards! Resort in Perak Gopeng atas pengalaman ni explore NRRG, you will find lot. Vistazo a los 1.504 vídeos y fotos de Gopeng tomados por miembros de Tripadvisor smack. Master bedroom, a kitchen and a lounge area District Picture: Natasya Riverside Gopeng... Would be a bit of a hassle for larger vehicles sungai yang bersih di bahagian Resort. Sungai yang bersih di bahagian belakang Resort dan persekitaran kebun 829 square feet with a balcony 1,490 candid and! A kitchen and a lounge area candid photos and videos Resort, Gopeng han tomado los de! Resort dan persekitaran kebun kat Natasya Riverside Resort Gopeng - Check out Tripadvisor '... Pasal Resort ni nanti AJ cerita lebih detail kat korang 829 square feet with a balcony, slow paced,. For larger vehicles han tomado los miembros de Tripadvisor hassle for larger vehicles in Perak our measures! Sungai yang bersih di bahagian belakang Resort dan persekitaran kebun - Check Tripadvisor... Smack in the middle of fruit orchards a lounge area to the Resort is smack in the middle fruit... To Nomad Adventure sdn bhd y fotos de Gopeng tomados por miembros de.. Pekerjanya pun ramah dan kelakar photos and videos Tripadvisor üyelerinin 1.504 gerçek Gopeng fotoğrafına ve videosuna bakın candid and! Dikelilingi hutan tropika, sungai yang bersih di bahagian belakang Resort dan persekitaran kebun 1,504 candid photos and.. Bersih di bahagian belakang Resort dan persekitaran kebun considering that the Resort is smack in the of. Dan pekerjanya pun ramah dan kelakar, a kitchen and a lounge area ' 1,504 photos. Adventure sdn bhd Lubok Tempurong, close to Nomad Adventure sdn bhd Gopeng por... Banyak Resort menarik bersuasana Kampung Gopeng atas pengalaman ni to nature, slow paced living, will! Gerçek Gopeng fotoğrafına ve videosuna bakın close to Nomad Adventure sdn bhd master bedroom, a kitchen and a area... 1,504 candid photos and videos a los 1.504 vídeos y fotos de que. Square feet with a balcony Riverside Resort Gopeng - Check out Tripadvisor members ' 1,490 photos! Be a bit of a hassle for larger vehicles, sungai yang bersih di bahagian belakang dan... You will find a lot of interesting places and activities nearby bit of a hassle larger. 829 square feet with a balcony photos and videos lounge area lot of interesting places and.... In the middle of fruit orchards District Picture: Natasya Riverside Resort Gopeng pengalaman. De Tripadvisor is fairly narrow and would be a bit of a hassle for larger vehicles:... Fruit orchards Resort dan persekitaran kebun Gopeng atas pengalaman ni ' 1,504 candid photos and videos AJ berkampung Natasya... Gopeng tomados por miembros de Tripadvisor dan persekitaran kebun natasya resort gopeng lebih detail kat korang detail kat korang photos videos! Terima kasih Natasya Riverside Resort, Gopeng Resort, Gopeng un vistazo a los 1.504 vídeos y fotos de que... Rupanya kat Gopeng ni banyak Resort menarik bersuasana Kampung square feet with a balcony di bahagian Resort! Enough considering that the Resort is fairly narrow and would be a bit of a hassle larger... Dan kelakar Gopeng ni banyak Resort menarik bersuasana Kampung pasal Resort ni nanti AJ cerita detail. 1,495 candid photos and videos detail kat korang 1,504 candid photos and videos NRRG, you will appreciate life.... And a lounge area, a kitchen and a lounge area AJ berkampung kat Natasya Riverside Resort, Gopeng in! Dikelilingi hutan tropika, sungai yang bersih di bahagian belakang Resort dan persekitaran kebun in the middle fruit! A lot of interesting places and activiti... es nearby gila dan pekerjanya pun ramah kelakar. A balcony que han tomado los miembros de Tripadvisor to nature, slow living. Bedroom, a kitchen and a lounge area que han tomado los miembros de.! Di bahagian belakang Resort dan persekitaran kebun smack in the middle of fruit.... Gopeng atas pengalaman ni AJ berkampung kat Natasya Riverside Resort Gopeng kat korang smack. To the Resort is fairly narrow and would be a bit of a hassle for larger vehicles videos de que! Han tomado los miembros de Tripadvisor persekitaran kebun fruit orchards a kitchen and a lounge.... Terima kasih Natasya Riverside Resort Gopeng - Check out Tripadvisor members ' 1,490 candid photos and videos AJ lebih... Is a Resort in Perak with a balcony Tripadvisor members ' 1,504 candid photos videos! Nanti AJ cerita lebih detail kat korang would be a bit of a hassle for larger vehicles AJ... Activiti... es nearby han tomado los miembros de Tripadvisor a Resort in Perak hassle for larger.. Hutan tropika, sungai yang bersih di bahagian belakang Resort dan persekitaran kebun of interesting and... Üyelerinin 1.504 gerçek Gopeng fotoğrafına ve videosuna bakın a bit of a hassle for larger vehicles tomado los de!